Politi politibil modellklarert
I helgen ble en 15 år gammel gutt ranet på Bøler. Mandag formiddag skjedde et nytt tenåringsran ved bydelens T-banestasjon. Illustrasjonfoto: Heikko Junge / NTB scanpix

Fire tenåringer pågrepet etter at 17-åring ble ranet på Bøler

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet ved Bøler T-banestsjon mandag formiddag. Politiet har til nå pågrepet fire personer i tenårene i forbindelse med ranet.

Politiet fikk melding om ranet klokken 11.48. Ranet fant ifølge politiet sted i nærheten av perrongen på T-banestasjonen på Bøler. Kort tid senere ble en annen 17-åring pågrepet.

Ved 17-tiden ble ytterligere to 17-åringer pågrepet i saken, og ved 18.20-tiden ble ytterligere én person pågrepet.

— Det er en 18 år gammel mann. Han er litt kjent av politiet fra tidligere, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Fraranet mobil og slått i ansiktet

De fire pågrepne personene i saken er kjørt til arresten hvor de vil bli avhørt. Operasjonsleder Hekkelstrand sier at politiet ikke kan utelukke flere pågripelser i saken.

Han opplyser at politiet har jobbet aktivt med saken i løpet av dagen, at fornærmede innledningsvis har blitt avhørt, og at de har snakket med flere vitner i saken.

Mandag formiddag opplyste politiet at den fornærmede gutten som ble fraranet en mobiltelefon, ble litt forslått i ansiktet i forbindelse med hendelsen, men at han ikke ble ansett å være alvorlig skadd.

Politikere i møte om vold

Den fornærmede ga ifølge politiet en veldig vag beskrivelse av gjerningsmennene, men omtalte dem som mørkkledde med mulig maske eller skjerf som dekket ansiktene.

Ranet på Bøler skjer etter en helg i hovedstaden med et tosifret antall tilfeller av blind vold. Mandag ettermiddag møtte justisminister Jøran Kallmyr (Frp) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for å diskutere ungdomsvold i Oslo.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer