FHI vet ikke hvorfor smitterisikoen på serveringssteder er så stor, men peker på at studien ble gjort i mars da smittetrykket var høyt og været kaldt.
FHI vet ikke hvorfor smitterisikoen på serveringssteder er så stor, men peker på at studien ble gjort i mars da smittetrykket var høyt og været kaldt.

Koronastudie fra Oslo: Smitterisiko økte markant på restauranter og hjemmefest med alkohol

Risikoen for å bli koronasmittet er tre ganger høyere når man spiser på serveringssteder. På hjemmefesten øker risikoen med 70 prosent, viser en studie FHI gjennomførte i Oslo.

Publisert

Årets julegave fra VårtOslo.
Gratis abonnement ut året.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

12 Måneder
GRATIS UT ÅRET
Fra 1. jan. kr 1 190

Kjøp

3 MÅNEDER
GRATIS UT ÅRET
Fra 1. jan. kr 345

Kjøp

1 MÅNED
GRATIS UT ÅRET
Fra 1. jan. kr 130

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 230 pr. måned

Kjøp

Powered by Labrador CMS