Rina Mariann Hansen (Ap) utenfor bystyresalen Oslo rådhus. Foto: Arnsten Linstad
Får direktørjobb i IMDI: - Men fram til sommeren skal jeg fullføre oppdraget hos Ferd, hvor jeg også får jobbe med inkludering, sier Rina Mariann Hansen.

Ingen hadde flere byrådsposter under Raymond Johansen (Ap). Nå har hun fått seg ny, fast jobb

Rina Mariann Hansen (Ap) var poteten i Raymond Johansens rødgrønne byråd. Så tok hun en kortvarig jobb for en av Norges rikeste menn. Nå har imidlertid fått seg en ny, fast jobb.

Publisert

Fem måneder etter at Ap/SV/MDG-byrådet gikk av påtok Rina Mariann Hansen (Ap) seg et oppdrag for milliardær Johan H. Andresen og hans investeringsselskap Ferd.

Den jobben var imidlertid et kortvarig engasjement. Nå begynner hun i ny jobb som divisjonsdirektør for økonomi og IT i IMDI - integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

- Skal fullføre hos Ferd

- Jeg har i dag fått møte resten av ledergruppa og er slått av at de har et miljø og en kultur preget av tillit, respekt og åpenhet. De virker som de spiller hverandre gode og spiller godt som lag, skriver Rina Mariann Hansen på sin Facebook-side.

I det rødgrønne byrådet hadde Hansen i tur og orden postene både som kulturbyråd, sosialbyråd og næringsbyråd gjennom åtte år under byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Dermed var hun en av hans mest betrodde og erfarne byråder da de gikk av etter to perioder.

- Fram til sommeren skal jeg fullføre oppdraget hos Ferd, hvor jeg også får jobbe med inkludering, sier Hansen.

- 12.august er jeg på plass i IMDi for fullt og gleder meg til å bli enda bedre kjent med folka og virksomsomheten, og til å gjøre mitt beste for å både bli en god spiller og bidra til et godt lag, sier den tidligere Ap-byråden.

Powered by Labrador CMS