thon hotell resepsjon storo
-- På kort tid er Storo-hotellet vårt blitt kjent for fargerik design og hyggelige medarbeidere, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. Foto: Thon Hotels

Fargerikt Thon-hotell på Storo danket ut Grand som Norges mest populære hotell

I en kåring med 25.000 kundevurderinger stakk Thons hotell på Storo av med førsteplassen. Ærverdige Grand på Karl Johan fikk andreplass, og sørger for at Oslo har landets to mest populære hoteller.

Det er kundene til reisebyrået Berg-Hansen som har kåret Thon Hotel Storo til sitt favoritthotell i Norge.

— Vi jobber hardt med å posisjonere Thon Hotels i markedet. Det er derfor ekstra gøy å se at syv av våre hoteller er på topp ti-listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

— Fargerik design på Storo

— Ekstra gledelig er det at vårt nyeste konferansehotell, Thon Hotel Storo, tok førsteplassen. På kort tid er Oslo-hotellet blitt kjent for sin gode frokost, fargerike design og hyggelige medarbeidere, sier Thorvaldsen.

Jul og Grand Hotell pyntet til jul
Ærverdige Grand på Karl Johans gate er kåret til Norges nest mest populære hotell i Berg- Hansens kåring. Dermed er det to Oslo-hoteller som topper lista over kundenes favoritter. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Hotelldirektør på Thon Hotel Storo, Tamas Csorba, er glad for topplasseringen.

— Denne prisen henger høyt og jeg ønsker å takke våre gjester for tilliten. Alle som jobber på Thon Hotel Storo har bidratt til at vi ligger helt øverst i denne prestisjefylte kåringen. Jeg er ekstremt stolt, sier Csorba.

Grand på andreplass

Kåringen er basert på 25.000 kundevurderinger, og majoriteten av Berg-Hansens kunder er forretningsreisende som reiser mye.

storo hotell thon frokost
Frokost er viktig, mener kundene i Berg-Hansens kåring. Foto: Thon Hotels

Scandics hotell på Karl Johans gate, Grand, kom på andreplass i kåringen. Men lista viser at Thon har sju av de 10 mest populære hotellene til reisebyrået Berg-Hansens kunder.

Her er hele lista over reisebyråkundenes favoritthoteller i Norge: 1. Thon Hotel Storo 2. Grand Hotel Oslo by Scandic 3. Thon Hotel Fosnavåg 4. Thon Hotel Lofoten 5. Clarion Collection Hotel Helma 6. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen 7. Thon Hotel Stavanger 8. Bergen Børs Hotel 9. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo 10. Thon Hotel Kristiansund

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer