VIF-spiller Martin Laumann Ylven jubler i Furuset forum. Her skal kampen om bøtta stå. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
VIF-spiller Martin Laumann Ylven jubler i Furuset forum. Her skal kampen om bøtta stå. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Ikke aktuelt å flytte fra Furuset Forum for Vålerenga

– Det blir ikke aktuelt å flytte kamper i sluttspillet til noe annet sted et Furuset Forum. Alt går på det sportslige og vi har gjort Forum til et lite fort og tapt bare noen få kamper der, sier sportssjef, Espen Knutsen.

Publisert Sist oppdatert

Vålerenga skulle helst sett at Jordal Amfi sto ferdig. Nå snakker alle om at det er på tide å ta hjem «bøtta». Det vil i så fall skje i Furuset Forum.

I helgens sikret Vålerenga seriemesterskapet en serierunde før slutt. I NM-sluttspillet vil dermed Vålerenga få fordel av hjemmebane i eventuelle sjuende kamper. Det vil dermed si at en eventuell NM-finale kan bli avgjort i Furuset Forum foran 1700 tilskuere.

– Ikke aktuelt å flytte

I fjor ble noen av hjemmekampene mot Storhamar lagt til Gjøvik Fjellhall, som kan huse litt over tre ganger så mange tilskuere som hallen på Furuset.

– Det blir ikke aktuelt å flytte kamper i sluttspillet til noe annet sted et Furuset Forum. Alt går på det sportslige og vi har gjort Forum til et lite fort og tapt bare noen få kamper der, sier klubbens sportssjef, Espen Knutsen til NTB.

Vålerenga ishockey er seriemestere for 30. gang. Foto: VIF hockey
Vålerenga ishockey er seriemestere for 30. gang. Foto: VIF hockey

To år forsinket

Knutsen fortviler sammen med det hockeyinteresserte publikummet i Oslo over at nye Jordal Amfi ikke blir ferdig med det første. Nye Jordal Amfi skulle stått klart til seriestart i høst, men utfordringer med grunnforholdene har ført til at hele prosjektet ligger an til å bli nærmere to år forsinket.

I fjorårets finale var det stinn brakke i Hamar OL-amfi hvor over 7000 tilskuere hadde samlet seg da Storhamar tok hjem kongepokalen.