VårtOslo julekalender: luke 9

Tone Lise Forbergskog. Foto: Daniel Peter Agung
Tone Lise Forbergskog. Foto: Daniel Peter Agung

Grunderen Tone Lise er glad for at Oslo blir grønnere og skryter av Petter uteligger

Publisert

Luke 9: Tone Lise Forbergskog har pakket sammen hele negleakademiet og flyttet inn i nye lokaler på Hasle etter 30 år i Brugata.

Navn: Tone Lise Forbergskog

Aktuell med: Har nylig flyttet negldesignskolen Tone Lise Akademiet fra Brugata og Gunerius i sentrum til Hasle. I førjulstida engasjerer hun seg også for at prostituerte skal få en utdannelse og inviterer dem inn i salongen. Til nå har 140 prostituerte fått utdannelse ved akademiet.

Glad for et grønnere Oslo

Hva var den viktigste Oslo-nyheten i 2017?

– Jeg må innrømme at jeg liker godt at Oslo blir mye grønnere, selv om det kanskje har gått litt langt noen steder. Som mor er jeg helt nødt til å kjøre, og det blir litt dyrere å bevege seg rundt.

– Petter uteligger er en bra mann

Fremhev en Oslo-person du mener gjorde en innsats for byen i året som gikk?

– Jeg er veldig glad i Petter uteligger. Han er en bra mann som virkelig gjør mye. Han ser det som folk helst ikke vil se. Vi har jo vært i Oslo sentrum i 30 år, og det er godt å se at noen bryr seg om menneskene her.

Se også: Petter uteligger befant seg bak luke 5 i vår kalender.

Hva ser du frem til i Oslo i 2018?

– Jeg synes det er veldig spennende å flytte til en ny bydel og å komme litt utenfor sentrum. Det er nye, fine lokaler, og vi skal drive en enda bedre skole for elevene våre.

Powered by Labrador CMS