Holmlia flerbrukshall og bad er rehabilitert. Foto: Ken Opprann
Holmlia flerbrukshall og bad er rehabilitert. Foto: Ken Opprann

Holmlia flerbrukshall er ferdig rehabilitert

Publisert

Over 1000 personer er innom Holmlia flerbrukshall og bad i løpet av en dag. Nå kan de nyte godt av nyoppussede garderober, bedre inneklima og friske farger.

Tirsdag 12. desember gjenåpnes anlegget av byrådsleder Raymond Johansen og byråd for næring og eierskap, Geir Lippestad.

– Barn og unge i byen vår trenger flere gode, moderne idrettsanlegg. Oppgraderingen av Holmlia flerbrukshall er et godt eksempel på hvordan vi ønsker å ivareta og utvikle idrettsanleggene våre, sier byrådsleder Raymond Johansen.

Holmlia fjellhall består av en flerbrukshall, en svømmehall og et treningssenter. I tillegg fungerer den som offentlig tilfluktsrom. Anlegget brukes daglig av minst 1000 personer fra Holmlia skole, Lusetjern skole og Holmlia Sportsklubb.

Et oppdatert idrettsanlegg

– Nå får beboerne på Holmlia, elevene ved skolene og Holmlia sportsklubb, som bruker anlegget daglig, et mye triveligere og mer oppdatert idrettsanlegg. Denne oppgraderingen er ett eksempel på satsingen vi har på å bedre vedlikeholdet av idrettsanleggene våre, sier Geir Lippestad, byråd for næring og eierskap.

Før oppgraderingen var det stor slitasje i garderobene, gangarealene og tunnelen. De tekniske installasjonene var fra begynnelsen av 80-tallet og trengte en oppgradering for å fungere som de skulle.

Rehabilitert kunst og friske farger

De sentrale tiltakene i rehabiliteringen har hovedsaklig vært av teknisk art, men brukeropplevelsen skal også være forbedret og ivaretatt.

– Med nyoppussede garderober og forbedringer i alle fellesrom, håper vi brukerne vil oppleve et mer moderne og imøtekommende anlegg. Tunellen har fått støyreduserende tiltak, ny belysning og nytt underlag i friske farger. I tillegg har vi rehabilitert og malt opp kunsten til Per Anton Risan, som ble oppført her i 1987, sier direktør i Kultur- og idrettsbygg, Eli Grimsby.

Sentrale tiltak i oppussingen har vært:

  • Rehabilitering av garderobeanlegg til flerbrukshallen
  • Totalrehabilitering av felles ventilasjonsanlegg i hele fjellhallen
  • Rehabilitering av tunnelen i sør og nord, samt vestibyle
  • Utskifting av dører, gulvbelegg og belysning
  • Støyreduserende tiltak
  • Ny brannseksjonering
Powered by Labrador CMS