Tons of Rock på Ekebergsletta i 2019 var en kjempesuksess. Nå kan vi begynne å glede oss til 2021-festivalen.
Tons of Rock på Ekebergsletta i 2019 var en kjempesuksess. Nå kan vi begynne å glede oss til 2021-festivalen.

Tons of Rock med episk program for 2021-festivalen

— I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg. Det skulle vi overgå til de grader i 2020 med tidenes program. Dessverre ville verden det annerledes. sier festivalmanager Jarle Kvåle i Tons of Rock.

Publisert

Nå har forhåpentligvis vinden endret seg for festivalarrangøren Tons of Rock som i dag presenterer et komplett program for sommeren 2021.

Øverst på plakaten troner Scorpions, Deep Purple, Faith No More og en gigantisk rekke med norske og internasjonale rock- og metalartister.

2020 var året som skulle knuse alle salgsrekorder. Ekebergsletta skulle fylles med godt over 60 000 publikummere fra hele Norge og 55 land. Så skjedde ikke.

TesseracT på Tons of Rock i 2019
TesseracT på Tons of Rock i 2019

Tons of Rock 2021 er i stor grad preget av fansens ønsker, og hele 46 band inntar rockesletta på Ekeberg 24.-26. juni neste år.

Legender, ikoner og nye publikumsfavoritter

Ingen band har vel inspirert flere rockere og skapt flere gitarister enn Deep Purple, med deres hit, Smoke on the water. Bandet er en av rockens virkelige ikoner.

Eller Scorpions, som igjennom sin karriere har solgt over 100 millioner album og mottatt utallige priser og anerkjennelser. Bandet står bak låter som «Wind Of Change», «Still Loving You», «Rock You Like A Hurricane» og «Send Me An Angel». For en hitparade vi kommer til å få servert på Ekebergsletta til sommeren!

Gene Simmons og resten av KISS var headliner første dag av Tons of Rock 2019
Gene Simmons og resten av KISS var headliner første dag av Tons of Rock 2019

Til Oslo kommer også Faith No More. Gjenforening deres fant sted i 2009, og de spilte på Hove samme år – den eneste konserten på norsk jord på denne siden av årtusenskiftet. I kjølvannet av comebacket slapp de albumet «Sol Invictus» i 2015, og siden har det vært stille fra bandet – også på livefronten. Tons of Rock blir derfor en unik mulighet til å se selveste Faith No More, med Mike Patton & Co.

Rockens evergreens som perler på en snor

Få sjangre kan påberope seg fans fra flere generasjoner enn rock og metal. Tons of Rock har i årevis samlet et bredt publikum for å oppleve sine favoritter fra rockens mange avarter.

Og erfaringsvis kan den yngre fansen, som kanskje kommer for band som Bring Me The Horizen, få øynene opp for mammas eller bestefars favoritt Deep Purple og omvendt.

Slayer med blant annet Kerry King på Tons of Rock sin hovedscene i 2019.
Slayer med blant annet Kerry King på Tons of Rock sin hovedscene i 2019.

Neste sommers festival på Ekebergsletta har virkelig samlet rockens største klassikere og evergreens.

Komplett program for Tons of Rock presenterer i dag et fullstendig program. Blant storhetene er Scorpions, Mastodon, Europe og Gojira, samt nye spennende navn som White Reaper, Hjelvik og Spiritbox.

Slik ser 2021-festivalen ut.
Slik ser 2021-festivalen ut.

Programmet byr også på en eksklusiv konsert med en av den moderne rockens aller største personligheter: Frontmann i Tool, Maynard James Keenan, kommer med sitt hjertebarn Puscifer. Festivalen har som alltid lagt en solid innsats for å imøtekomme publikumsfavoritter, legender, ikoner, og fremtidens headlinere.

Powered by Labrador CMS