Politiet søkte etter mannen som ranet Easy i Thereses gate. Ved sjutiden tirsdag morgen ble søket innstilt, men arbeidet med å finne ransmannen fortsetter. � Vi har flere spor, opplyser politiet.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Politiet søkte etter mannen som ranet Easy i Thereses gate. Ved sjutiden tirsdag morgen ble søket innstilt, men arbeidet med å finne ransmannen fortsetter. � Vi har flere spor, opplyser politiet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Easy-butikk i Thereses gate knivranet ved 05-tiden

Ved 05-tiden tirsdag morgen ble døgnåpne Easy dagligvare i Thereses gate utsatt for knivran. Ransmannen løp fra åstedet, og ved sjutiden stanset politiet sitt søk.

Publisert Sist oppdatert

Den ansatte i Easy dagligvarebutikk er preget av hendelsen, men ble ikke fysisk skadd i ranet.

— Det er det viktigste. Etter alt å dømme var han også det eneste vitnet til hendelsen. Det var ingen andre i butikken, sier operasjonsleder Tore SolbergOslo politidistrikt til NTB.

Etter å ha truet den ansatte, løp ransmannen ut av butikken. Det er uvisst hvor store verdier han fikk med seg.

— Politiet har flere spor

— Trolig har han gått etter både kassa og varer i butikken, men hva han har fått med seg er jeg ikke sikker på, sier Solberg.

Ved 7-tiden tirsdag morgen var raneren ennå ikke pågrepet, og politiet besluttet å gi opp søket.

— Vi søker ikke lengre aktivt etter gjerningspersonen. Vi har ikke flere konkrete spor å gå etter, sier operasjonslederen.