Drosjesjåføren er ikke fysisk skadd i ranet. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Drosjesjåføren er ikke fysisk skadd i ranet. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Drosjeturen fra sentrum til Romsås endte med at sjåføren ble truet med kniv og ranet

Sjåføren plukket opp det han beskriver som fire gutter i Oslo sentrum og kjørte dem til Romsås. � Der truet en person ham med kniv mens de andre stjal pengene, opplyser politiet.

Publisert Sist oppdatert

En taxisjåfør i Oslo ble natt til lørdag truet med kniv og fraranet pengene han hadde i bilen. Politiet jaktet fire antatte gjerningsmenn.

Sjåføren plukket opp det han beskriver som fire gutter i Oslo sentrum og kjørte dem til Romsås.

En pågrepet lørdag morgen

— Der truet en person ham med kniv mens de andre forsynte seg med lommeboken hans og pengene han hadde i bilen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB like før klokken 6.30.

Ved sjutiden lørdag morgen meldte politiet at en person er pågrepet, mistenkt for å ha deltatt i ranet. Politiet forsøker å identifisere de andre gjerningsmennene.

Sjåføren ble ikke skadd under ranet, men fikk oppfølging av helsepersonell.

— Psykisk påkjenning

— Han er ikke fysisk skadd, men det er klart det er en psykisk påkjenning å bli ranet på arbeidsplassen sin, sier Pedersen.

Operasjonslederen ønsker ikke å kommentere hvor mye ranerne fikk med seg.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 4.35.