Ayan Bashir, Dronning Sonja og Gry Larsen
Dronning Sonja ble tatt imot av generalsekretær i CARE, Gry Larsen (t.h.) og hilste på (bak f.h.) leder for aktivitetshuset, Tonje Jørgensen og Tøyenkomiteen v/ leder Åse Brandvold, Hussein Awadnur og Ayan Bashir (t.v.), da hun torsdag besøkte frivillige på Tøyen som mobiliserer til årets TV-aksjon for CARE. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Dronning Sonja besøkte frivillige på Tøyen

Frivillige på Tøyen i Oslo som jobber med å mobilisere til årets TV-aksjon, fikk i dag besøk av Dronning Sonja.

Dronningen er høy beskytter for årets aksjon, som går til organisasjonen CAREs arbeid med kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

På Tøyen aktivitetshus møtte dronningen frivillige i TV-aksjonskomiteene på Tøyen og Bøler. TV-aksjonsleder Vibecke Østby og generalsekretær Gry Larsen i CARE var også med på arrangementet, hvor temaet var hvor viktig frivillig arbeid er for et samlende lokalmiljø.

Beskytter for TV-aksjonen

Larsen sier at organisasjonen er veldig fornøyd med å ha dronningen som beskytter for TV-aksjonen.

– Hun er engasjert i CAREs arbeid for kvinners rettigheter og likestilling. Vi setter stor pris på kongehusets og dronningens lange tradisjon for å stille opp som beskytter for TV-aksjonen – faktisk åpnet hun den første TV-aksjonssendingen i 1974, sier hun.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer