To menn i 20-årene ble angrepet ved uteserveringen til Bølgen & Moi på Tjuvholmen forrige helg.

Tjuvholmen-knivstikkingen: – Har video som viser hendelsen 

– Politiet begynner å få et klart bilde av hendelsen og hendelsesforløpet, ifølge politiadvokaten.

Publisert

– Gjennom etterforskningen i saken hvor to personer ble knivstukket, begynner politiet å få et klart bilde av hendelsen og hendelsesforløpet. Politiet har også fått video som viser hendelsen, opplyser politiadvokat Marie Steen Habberstad i Oslo politidistrikt i en pressemelding tirsdag ettermiddag. 

– Mistanke styrket

To menn i 20-årene ble angrepet, utsatt for vold og knivstukket ved uteserveringen til Bølgen & Moi natt til lørdag den 3. august. De skal også ha blitt utsatt for homofiendtlige ytringer.

– Mistankegrunnlaget er styrket når det gjelder siktelsen på drapsforsøket og grov kroppsskade. Hvorvidt handlingen er motivert av de fornærmedes legning er fortsatt en del av etterforskningen, fortsetter politiadvokaten.

Politiet siktet to 17-åringer, en 15-åring og en 14-åring etter hendelsen. De ble først siktet for grov kroppsskade, men siktelsen ble siden endret til drapsforsøk og hatkriminalitet.

Varetektsfengslet i to uker

– Begge de to siktede som ble fremstilt for varetekt forrige uke, ble fengslet i to uker på bakgrunn av bevisforspillelse og gjentakelsesfare, utdyper Steen Habberstad. 

– Saken etterforskes fortsatt med høy prioritet, understreker politiadvokaten, som legger til at politiet fortsatt ønsker tips i saken.

Powered by Labrador CMS