Bydel Frogner informerer

Dra på date med lederen i Frogner bydelsutvalg

Er det noe du vil ha større fokus på i Bydel Frogner? Nå kan du fortelle det på date med Jens Jørgen Lie, lederen for bydelens politikere.

Bydel Frogner informerer
Annonse fra Bydel Frogner, presentert i samarbeid med VårtOslo Brand Studio.

Det finnes mange mennesker med stort engasjement for lokalmiljøet, lokale tilbud og situasjonen generelt i Bydel Frogner.

Hvis du er en av disse, kan du nå bruke muligheten til å dra på date med Jens Jørgen Lie, lederen i Frogner bydelsutvalg (BU) og si akkurat hva du mener. Og ikke nok med det: Jens spanderer kaffe!

Her har du altså en unik mulighet til å fortelle lederen for bydelens lokalpolitikere hva du vil at skal skje i bydelen, eller hva du eventuelt er misfornøyd med. Første date er allerede registrert så spørsmålet er; vil du også påvirke?

Jens Jørgen Lie
Beiler og BU-leder Jens Jørgen Lie.

— En reell påvirkningsmulighet

— Det er veldig få som vet hva en bydel driver med, så vi ønsker å komme oss ut og komme i kontakt med folk. Hovedpoenget med mye av det vi gjør er å følge opp hva folk flest er opptatt av. Her kan vi prate uforstyrret i en halvtime eller tre kvarter over en kaffe, sier Lie.

— Hva vil du gjøre med gode innspill du får på daten?

— Det spørs hva innspillene er. Hvis det er noe som kan forbedres eller settes løs på, vil vi sette i gang med det. Er det veldig konkret kan jeg kanskje også kvittere med en gang. Dette er en reell påvirkningsmulighet, sier BU-lederen.

Slik registrerer du deg til en date:

Send en mail til [email protected] eller ring 982 36 999.

BU-leder Lie er klar for en date når som helst på disse dagene:

  • Torsdag 26. april
  • Torsdag 3. mai

Kjærligheten for Bydel Frogner blomstrer evig. Lykke til på date!MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer