Deyver Vega
Branns Deyver Vega i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Lillestrøm på Brann Stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Devyer Vega fra Brann til Vålerenga fotball

Deyver Vega har skrevet under en kontrakt med Vålerenga som strekker seg ut 2021. Angrepsspilleren er allerede på plass i Oslo.

Vega kom til Brann og Bergen før 2016-sesongen og scoret 13 mål på 56 kamper for klubben, melder Vålerenga på sine nettsider.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten og gleder meg stort til å spille for Vålerenga. Jeg er vant til å kjempe for alt, så hvorfor ikke kjempe om å få Vålerenga tilbake til toppen. Jeg er klar for å ta denne klubben opp dit den hører hjemme, sier Deyver Antonio Vega Álvarez.

– Jobber steinhardt

Sportslig leder i Vålerenga fotballJørgen Ingebrigsten, er full av lovord om klubbens nye signering.

– Deyver har veldig gode ferdigheter med ball. Han har evnen til å skape ubalanse hos motstanderne, passere flere ledd og har i tillegg bra mentalitet. Han jobber steinhardt både på trening og i kamp og får de beste referanser fra tidligere trenere og medspillere, sier Ingebrigtsen.

Vega slutter seg til Vålerengas tropp umiddelbart og kan være aktuell for spill allerede i årets første treningskamp mot Sarpsborg 08 i LSK-hallen på fredag.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer