God grunn til å glede seg etter at Deichman gjenåpner.
God grunn til å glede seg etter at Deichman gjenåpner.

I morgen åpner bibliotekene igjen

Deichman åpner bibliotekene igjen, etter at alle folkebibliotekene i Oslo har vært stengt i halvannen uke. Alle hente- og leveringsfrister forlenges.

Publisert

Lørdag endret Regjeringen smittevernforskriften for Oslo og resten av de såkalte «ring 1»-kommunene fra og med onsdag 3. februar. Endringen innebærer blant annet at bibliotekene kan åpne dørene igjen.

Deichman-bibliotekenes tilbud og åpningstider blir som før stengingen lørdag 23. januar.

- Vi er selvfølgelig glade for at vi kan ønske folk velkommen igjen. Dette er en vanskelig situasjon for alle, og vi vet at biblioteket spiller en viktig rolle i å hjelpe mange gjennom denne tiden, sier biblioteksjef Knut Skansen, i en pressemelding.

Deichman åpner alle bibliotekene onsdag - og med fullt fokus på godt smittevern.
Deichman åpner alle bibliotekene onsdag - og med fullt fokus på godt smittevern.

Nye hente- og leveringsfrister

Deichman har innført smittevernregler og tilpasset tilbudet sånn at det skal være så trygt som mulig å bruke bibliotekene.

Deichman har forlenget alle hente- og leveringsfrister for lånte bøker og annet materiell til 22. februar.

– Dette gjør vi blant annet for at folk skal slippe å stimle til biblioteket rett etter at vi har åpnet. Med disse fristene håper vi at folk kan stå litt friere når de planlegger bibliotekbesøket sitt. Da unngår vi også at for mange mennesker kommer til oss samtidig, sier bilbioteksjef Skansen.

Endringen gir også mulighet for digitale arrangementer igjen.

Powered by Labrador CMS