Daniel Fredheim Holm hylles etter sin siste kamp eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Ranheim TF på Intility Arena. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Daniel Fredheim Holm hylles etter sin siste kamp eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Ranheim TF på Intility Arena. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Daniel Fredheim Holm til KFUM som spillende assistent

Fotballveteranen Daniel Fredheim Holm skal neste sesong spille for den nyopprykkede 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo.

Publisert

Lørdag avsluttet Fredheim Holm tiden som Vålerenga-spiller. Etter 301 kamper for blåtrøyene går turen nå til en annen Oslo-klubb.

33-åringen blir spillende assistenttrener i KFUM Oslo og skal også jobbe i klubbens administrasjon.

– Spennende og ung spillergruppe

– Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i 1. divisjon. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller. Det får jeg anledning til å gjøre i KFUM ved å gå inn som assistenttrener i et godt team, og med en spennende og ung spillergruppe, sier Daniel Fredheim Holm til sin nye klubbs nettsider.

– Dessuten vil jeg få muligheten til å jobbe med mer administrative oppgaver og lære om klubbdrift i en organisasjon som er i vekst og utvikling, blant annet med et arenaprosjekt som ser veldig spennende ut, sier han.

Imponert over Kåffå

33-åringen, som også har en fortid i Rosenborg, Aalborg og Skeid, ville takket ja til KFUM uansett om klubben ikke hadde sikret opprykket til 1. divisjon mot Åsane søndag.

– Jeg har fulgt KFUM tett i år og er imponert over det de har fått til med små ressurser og med en ung spillerstall. Jeg ser fram til å bidra med min erfaring til at laget og klubben kan ta nye steg, sier Fredheim Holm.

Powered by Labrador CMS