Kjære Vålerenga Vel. Dag ut og dag inn er jeg vitne til galskapen som skjer nede ved bommen og i kveld bestemte jeg for å gå ut og filme. Det er så trist at det måtte en ulykke til før det ble gjort noe ved overgangen ved Kiwi. Men den overgangen som er her nede ved Galgeberg bussholdeplass er faktisk enda mere farlig da folk kjører ut forbi bussene og gasser på for å komme seg igjennom bommen. De begynner ofte å tråkke gassen i bånn før Jordal skole for å rekke igjennom bommen hvis de ser en buss på vei igjennom. Tidligere i dag kom jeg gående med min 3 år gamle datter fra barnehagen og vi ble nesten meiet ned da vi skulle krysse fotgjengern. Jeg måtte dytte datteren min bakover mens jeg selv stod mitt i veien med armene i været og skrek STOPP så høyt jeg kunne. Heldigvis stoppet bilen, men den tutet og gasset på igjen så fort vi kom oss over veien. Det står i rushen 2-3 busser på hver side av veien langt forbi bussholdeplassen ned mot bommen og i mellom der kjører biler, motorsykler og syklister mens folk forsøker å krysse veien ved fotgjengerovergangen. At det ikke har skjedd en alvorlig ulykke her er et mirakel, men det er nok bare et tidsspørsmål før det skjer. Det står på kveldstid lastebiler og trailere og venter, det kjører grønne busser som ikke er i rute (kom en rett før jeg begynte å filme) og det kommer utrykningskjøretøy som kjører for fulle mugger. Jeg håper dere kan få like mye fokus på overgangen her nede slik at vi slipper en ny ulykke. Dette er også skolevei og barnehagevei for veldig mange, meg selv inkludert. Vi slapp fra det i dag, men neste gang er vi kanskje ikke like heldige. PS: jeg mener ikke fotgjengerovergangen som er i fokus i filmen, men overgangen som krysser St. Halvards gate / Strømsveien mellom Galgeberg bussholdeplass (37 bussen).

Geplaatst door Camilla Seljeset op Maandag 24 september 2018

Dag ut og dag inn er jeg vitne til galskapen ved bommen på Galgeberg. I kveld bestemte jeg meg for å filme den

At det ikke har skjedd en alvorlig ulykke her er et mirakel, og det er nok bare et tidsspørsmål før det skjer.

Det er så trist at det måtte en ulykke til før det ble gjort noe ved Kiwi-overgangen i Strømsveien. Men den overgangen som er her nede ved Galgeberg bussholdeplass er faktisk enda mer farlig. Her kjører folk forbi bussene og gasser på for å komme seg gjennom bommen.

Bilistene begynner ofte å tråkke gassen i bånn før Jordal skole, for å rekke gjennom bommen hvis de ser en buss på vei gjennom.

Ble nesten meiet ned

Tidligere i dag kom jeg gående med min tre år gamle datter fra barnehagen, og vi ble nesten meiet ned da vi skulle krysse fotgjenger’n. Jeg måtte dytte datteren min bakover, mens jeg selv stod mitt i veien med armene i været og skrek STOPP, så høyt jeg kunne. Heldigvis stoppet bilen, men den tutet og gasset på igjen så fort vi kom oss over veien.

I rushtiden står det to-tre busser på hver side av veien langt forbi bussholdeplassen ned mot bommen. I mellom der kjører biler, motorsykler og syklister mens folk forsøker å krysse veien ved fotgjengerovergangen.

Hva skjer neste gang?

Jeg bor rett ved overgangen og ser ofte nestenulykker og farlige situasjoner. At det ikke har skjedd en alvorlig ulykke her er et mirakel, og det er nok bare et tidsspørsmål før det skjer.

På kveldstid står det lastebiler og trailere og venter her. Det kjører grønne busser som ikke er i rute og det kommer utrykningskjøretøyer som kjører for fulle mugger.

Jeg håper vi slipper en ny ulykke. Også her er det skolevei og barnehagevei for veldig mange, meg selv inkludert. Vi slapp fra det i dag, men neste gang er vi kanskje ikke like heldige.

PS: jeg mener ikke fotgjengerovergangen som er i fokus i filmen, men overgangen som krysser St. Halvards gate / Strømsveien mellom Galgeberg bussholdeplass (37 bussen).

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer