Et lystig møte mellom Sondre Rossbach (Odd, t.v.) og Per Kristian Bråtveit (Haugesund) i 2015. Nå skal Rossbach erstatte Bråtveit i Vålerenga.

Vålerenga selger keeper Per Kristian Bråtveit til Danmark og leier inn Sondre Rossbach

Keeper Per Kristian Bråtveit er solgt til danske AGF etter under to måneder i Vålerenga. Inn som erstatter kommer Sondre Rossbach på lån fra Odd.

Publisert

Det opplyser Vålerenga på sitt nettsted torsdag ettermiddag. Per Kristian Bråtveit var tiltenkt rollen som førstekeeper da han ble hentet i starten av juli, men han har havnet på benken ettersom Magnus Sjøeng har gjort sakene sine meget bra i VIF-buret.

– «PK» er en keeper med ambisjoner om landslag og proffspill, og slik situasjonen er blitt i Vålerenga med benketilværelse, var ikke det holdbart for ham. Det har vi selvfølgelig forståelse for, og da AGF kom på banen, samt at vi kunne få inn en ny god keeper umiddelbart, ble endringen raskt en realitet, sier sportssjef Joacim Jonsson i Vålerenga.

Vil skjerpe konkurransen

Sondre Rossbach har selv havnet på benken i Odd, og han leies nå ut til Oslo-klubben for resten av årets sesong. Dermed gjenforenes han med sin mangeårige Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

– Jeg har vært i Odd og Eliteserien i ti sesonger og tror jeg kan bringe med meg litt erfaring. I tillegg til det ønsker jeg å skape konkurranse i gruppa. Vålerenga er ordentlig på gang nå, og jeg ønsker å bidra til at det blir en skikkelig bra høstsesong, sier 26-åringen.

Powered by Labrador CMS