Lønneblomstene må spises tidlig, kanskje du må vente til 2021? sier Cornelia Øiestad.
Lønneblomstene må spises tidlig, kanskje du må vente til 2021? sier Cornelia Øiestad.

Oslos natur er full av spennende og kortreiste smaker. Har du lyst til å prøve?

Er du lei av de samme smakene? Vil du lære litt om det du kan bruke som du finner i naturen rundt deg og samtidig imponere gjestene dine? Da bør du lese her.

Publisert Sist oppdatert

For et par uker siden ble VårtOslo med Villbryggs Cornelia Øiestad ut i naturen for å lære om hvilke spiselige vekster som vokser fritt rett utenfor stuedøren vår. En del av disse har endt opp som ingredienser i de alkoholfrie drikkene Villbrygg produserer.

Her kommer noen eksempler på ulike, kortreiste planter du kan bruke i mat og drikke. De gir spennende smaker, de er gratis, og de egner seg til å imponere både gjester og en potensiell kjæreste.

Løkurt

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 695
kr 1,90 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 189
kr 2,10 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 75
kr 2,50 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp