Du kan fylle opp taxfree-kvota ombord, men ikke gå i land i Kiel hvis du vil unngå karantene tilbake i Oslo. — Color Line har gode rutiner for smittevern, sier konsernsjef Trond Kleivadal

Nå kan du igjen reise med Kiel-ferja. Men går du i land blir det karantene når båten er tilbake i Oslo

Color Line åpner nå for passasjerer som vil starte i Oslo og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Setter du beina på kaia i den tyske byen må du i karantene igjen når du kommer hjem til Norge.

Publisert

Konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line sier at det er en gledens dag for rederiets ansatte og alle gjestene som har ventet på muligheten til igjen å kunne reise med Kiel-ferjene.

Åpningen for tur/retur gjester fra Oslo betyr en gradvis oppstart mot normalisering, skriver rederiet i en pressemelding.

— Gode rutiner på smittevern

— Igangsettelsen vil følge de retningslinjer for smittevern, og som er viktig for å skape trygge og gode rammer for gjestene og de ansatte, sier Kleivdal.

— Color Line har gode rutiner for smittevern og selskapet var det første i Norge som ble verifisert av DNV for rederiets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene, sier konsernsjefen.

I første omgang vil tilbudet gjelde passasjerer som vil starte i Oslo og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo og vil ikke medføre karanteneplikt. Skipene kan også ta om bord yrkessjåfører som gjennomfører varetransport mellom Tyskland og Norge.

Powered by Labrador CMS