Danskebåter fra Stena Line og DFDS til kai ved en tidligere anledning. DFDS gjenopptar nå rutene mellom Norge og Danmark. Stena Line har lagt ned ruten mellom Oslo og Frederikshavn.
Danskebåter fra Stena Line og DFDS til kai ved en tidligere anledning. DFDS gjenopptar nå rutene mellom Norge og Danmark. Stena Line har lagt ned ruten mellom Oslo og Frederikshavn.

DFDS åpner ny rute mellom Oslo og Frederikshavn

Ferjerederiet DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. Samtidig begynner ferjene igjen å gå mellom Oslo og København.

Publisert

Seilingene mellom Oslo og København har vært stanset siden midten av mars på grunn av koronarestriksjonene.

Rutene mellom Danmark og Norge vil bli betjent av de to ferjene som har seilt mellom Oslo og København, opplyser DFDS i en børsmelding torsdag. Skipene skal seile fra Oslo til Frederikshavn på Jylland og så videre til hovedstaden København.

I midten av mars la Stena Line ned linjen mellom Oslo og Frederikshavn etter over 40 års drift da koronarestriksjonene ble innført.

Tillatt med ferie i Danmark

29. mai ble det kjent at Norge og Danmark har inngått en avtale som tillater fritidsreiser mellom landene fra 15. juni. Danske myndigheter har bestemt at nordmenn som vil reise til Danmark, må bli i seks døgn, og overnatting i København og Frederiksberg like utenfor hovedstaden er ikke tillatt. Norge har ingen særskilte regler for danske turister.

Color Line gjenopptar også sine ruter til Hirtshals fra Kristiansand og Larvik fra 15. juni. Rederiets avganger mellom Oslo og Kiel i Tyskland gjenopptas fra 17. juni, men passasjerene får ikke lov til å gå i land i Kiel.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever.

Powered by Labrador CMS