En mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet ble varslet av en person i en leilighet i Sinsenveien hvor fornærmede hadde tatt seg inn. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
En mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet ble varslet av en person i en leilighet i Sinsenveien hvor fornærmede hadde tatt seg inn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Mann i 30-årene kritisk skadd etter knivstikking i Sinsenveien. Politiet jakter navngitt gjerningsmann

Voldsepisoden skjedde i et garasjeanlegg i Sinsenveien ved 23-tiden torsdag. Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere noe rundt hendelsesforløp eller motiv, men leter etter en navngitt gjerningsmann.

Publisert Sist oppdatert

Det er en mann i 30-årene som er kritisk skadd. Han behandles på Ullevål sykehus etter knivstikkingen i Sinsensveien.

— Vi har en navngitt mistenkt. Navnet kom fram under vitneavhør, sier operasjonsleder Christian Engeseth til NTB fredag morgen.

Han legger til at fornærmede i saken ikke har vært i stand til å avhøres.

Tok seg inn i bolig

Politiet fikk melding om at en mann var knivstukket i Sinsenveien i Oslo klokken 23.37 torsdag kveld. Tilstanden til mannen ble beskrevet som kritisk da han ankom sykehuset.

Politiet ble varslet av en person i en bolig i Sinsenveien der mannen hadde tatt seg inn. De jobber ut fra en teori om at fornærmede kom seg dit i bil. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Politiet ble varslet av en person i en bolig i Sinsenveien der mannen hadde tatt seg inn. De jobber ut fra en teori om at fornærmede kom seg dit i bil. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Politiet ønsker fredag morgen ikke å kommentere noe rundt hendelsesforløp eller motiv, men åstedet er lokalisert. Voldsepisoden skjedde i et garasjeanlegg i Sinsenveien.

— Krimteknikere har jobbet på stedet i natt, sier operasjonsleder Engeseth.

Politiet ble varslet av en person i en bolig i Sinsenveien der mannen hadde tatt seg inn. De jobber ut fra en teori om at fornærmede kom seg dit i bil, og opplyser at de har kontroll på to kjøretøy som de mener kan knyttes til hendelsen. Bilene sto i nærheten av stedet der mannen ble funnet.