Vålerenga Fotball

Ivan Näsberg et av de store lokale talentene på Vålerenga-laget denne sesongen.. Foto: Sotahjørnets venner.
Ivan Näsberg et av de store lokale talentene på Vålerenga-laget denne sesongen.. Foto: Sotahjørnets venner.

Vålerengagutten Ivan Näsberg forlenger med barndomsklubben

Publisert

Midtstoppertalentet Ivan Näsberg (20) har alltid spilt for barndomsklubben. Nå forlenger han avtalen på Valle.

Näsberg har spilt landskamper for Norge på de fleste aldersbestemte nivåer og er regnet som en av landets største midtstoppertalenter. Etter ett års utlån til Varberg i svensk førstedivisjon, er Ivan Näsberg tilbake i moderklubben.

Skal jobbe med å utvikle seg
— Jeg er kjempefornøyd med å ha signert en ny kontrakt, og det er kjempedeilig å være tilbake i Vålerenga. Nå skal jeg jobbe så hardt jeg bare kan for å fortsette å utvikle meg som spiller, sier unggutten, som har 15 kamper for Vålerengas A-lag.

20-åringen Ivan Näsberg skrev mandag ny kontrakt med Vålerenga. Foto:<a href="http://www.vif-fotball.no/"> Vålerenga Fotball</a>
20-åringen Ivan Näsberg skrev mandag ny kontrakt med Vålerenga. Foto: Vålerenga Fotball

Näsberg føler fjorårets utlån til Varberg har gjort ham bedre rustet for konkurransen om en fast plass i Vålerengas startelver.

Spiller mot Zenit St. Petersburg
— Jeg spilte alle kampene jeg kunne, og den erfaringa er det godt å ha med seg. Når man er ung, må man spille kamper regelmessig for å utvikle seg, sier han i en pressemelding.

Näsberg er for tiden sammen med resten av Vålerenga-troppen på treningsleir i La Manga. Vålerengas første treningskamp derfra, mot Zenit St. Petersburg, blir vist på Eurosport fredag klokken 1830.