- Kasem Youssef Han er uten tvil den beste elektrikeren. Han utfører jobben sin med perfeksjon, sier en av dem som kåret Kasem. Foto: Norges hyggeligste håndverker

Kasem Youssef (27) fra Holmlia er kåret til Norges hyggeligste elektriker

Elektriker Kasem Youssef (27 år) skulle egentlig bli rørlegger, men bestemte seg for å bytte til elektro. Det er et valg han aldri har angret på. – Seieren betyr veldig mye.

Publisert

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Kåringen skjedde under Boligmessa på Fornebu.

– Jeg ble anbefalt å søke yrkesfag på ungdomsskolen, og har alltid vært nysgjerrig på hvordan ting er laget og satt sammen. Jeg skulle egentlig bli rørlegger, men jeg prøvde meg på det, og fant ut at det ikke passet helt for meg, sier Youssef om yrkesvalget

Fikk aller flest nominasjoner

Jurymedlem Christel Borge, fra mobilselskapet Dipper, skryter av elektrikeren.

– Kasem er en verdig vinner som får de aller beste skussmål fra kolleger, oppdragsgivere og familie. For elektrikere, som for alle andre håndverkere, er det avgjørende at jobben gjøres sikkert og med høy presisjon.

Youssef jobber i Trygg Elektro på Bryn og fikk hele 85 nominasjoner fra kunder og kolleger. Ingen andre kandidater fikk så mange nominasjoner, og nå er han svært glad for anerkjennelsen.

- Finnes ikke maken til flink håndverker. Alltid blid og hyggelig, imøtekommende, sier en annen av de som har nominert Kasem. Foto: Norges hyggeligste håndverker

– Det betyr veldig mye. Man føler at man har blitt sett for alt det tunge arbeidet og alle timene man bruker hos kunder. Å komme til finalen var første og fremst veldig kult. Å vinne er helt utrolig spennende og gøy, sier Youssef.

– Mange har dårlig rykte

Kasem beskrives som alltid blid og engasjert i kontakt med kunder, flink til å identifisere dennes behov og god til å komme opp med de beste løsningene.

– I dag er det mange håndverkere som har et dårlig rykte, og man hører historier om de som ikke rydder opp etter seg, gjør jobben for dyrt, gjør et dårlig utført arbeid og så videre. Så det er utrolig bra at denne kampanjen hjelper til med å vise frem den virkelige siden ved håndverkere, sier Kasem selv.

Kvinne til topps

Vinneren av Norges Hyggeligste Håndverker og vinnerne i de syv ulike bransjekategoriene ble avgjort lørdag under Boligmessen på Telenor Arena. Camilla Cox Barfot fra Fredrikstad ble kåret til Norges hyggeligste rørlegger, med også til Norges hyggeligste håndverker.

Kriteriene for å vinne er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser. I tillegg til å kåre Norges Hyggeligste Håndverker, ble det kåret vinnere innenfor de individuelle bransjene: lærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger og en åpen kategori.

Powered by Labrador CMS