Det ble en tung dag på jobben for innbytter Olaug Tvedten og resten av Vålerenga-kvinnene mot Rosenborg lørdag kveld.

To praktmål fikset Rosenborg-seier mot Vålerenga

Fulltreffere fra Rosenborgs Cesilie Andreassen og Selma Magnúsdóttir bidro til en 2-0-seier mot Vålerenga i Toppserien lørdag kveld.

Rosenborg tok imot Vålerenga i skikkelig trøndersk ruskevær lørdag. Det sto til fordel for vertene, som tok føringene etter ti minutter med en markkryper i høyre hjørne fra Cesilie Andreassen fra 20 meter.

Passerte VIF på tabellen

Sist møte i serien mellom lagene var jevnt og endte med 1-1 i Oslo, men i Trondheim var RBK klart best. Målscorer Andreassen måtte ut med en skade etter halvtimen spilt.

Inn mot pausen lettet været, og også det utnyttet trønderne best. Selma Magnúsdóttir gjorde 2-0 med et nesten identisk skudd som Andreassen fem minutter før hvilen, denne gangen i motsatt hjørne.

Andre omgang bølget mer fram og tilbake, uten at noen av lagene klarte å feste grepet eller pynte på målprotokollen. Seieren gjorde at RBK gikk forbi Vålerenga på tabellen og ligger to poeng bak ener Brann med én kamp mer spilt.

På tampen ble en frustrert Ingibjörg Sigurdardóttir utvist da hun grisetaklet RBK-keeper Rugile Rulyte i knehøyde. Rulyte ble byttet inn ti minutter før slutt da Lene Christensen fikk seg en smell og måtte tas av.