– Bystyregruppa kjører sitt eget løp og er ute etter stillinger til seg selv, sier Danny Chaudry. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB scanpix
– Bystyregruppa kjører sitt eget løp og er ute etter stillinger til seg selv, sier Danny Chaudry. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB scanpix

FNB-politiker i Oslo bystyre blir uavhengig

Danny Chaudry (58) forlater bystyregruppa til FNB i Oslo og blir uavhengig representant.

Publisert

Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) fikk fire representanter i Oslo bystyre ved valget i høst.

Danny Chaudry bekrefter overfor Dagsavisen at han forlater bystyregruppa, men ikke partiet. Dermed tar han også med seg representantskapstilskuddet på 243 066 kroner pr. representant.

– I bystyregruppa fant jeg ut at dette passer ikke for meg. De kjører sitt eget løp. De er ute etter stillinger til seg, sier han.

Det har vært stridigheter i partiet. Tirsdag ble det holdt ekstraordinær generalforsamling i FNB Oslo. Ingen av partiets bystyrerepresentanter i Oslo var til stede eller ble valgt inn i det nye styret.

Hva er hans agenda?

Cecilie Lyngby, FNBs frontfigur i Oslo og bystyrerepresentant for partiet, sier hun er lei på vegne av velgerne.

– Danny har jobbet i 20 år med å komme seg inn i politikken på den ene eller andre måten. Han har vært medlem i Venstre, Senterpartiet og Frp i tillegg til FNB. Jeg stiller spørsmål med hva som egentlig er hans agenda, sier hun til Dagsavisen.

Powered by Labrador CMS