På fredag åpner de olypiske leker 2024. Carls på Carl Berner skal vise utvalgte sendinger på storskjerm.

OL-visning på storskjerm hos Carls. Dette sier gjester og ansatte om forventningene

På fredag begynner de olympiske leker. Carls på Carl Berner vil vise sendingene på storskjerm. VårtOslo tittet innom sportsbaren for å lodde stemninga hos både gjester og ledelsen.

Publisert

Selv om Norge ikke er kjent for å ta hjem gullmedaljer fra de olympiske sommerleker, har vi de siste årene kunnet skryte av flere gode utøvere. Utestedet Carls på Carl Berner, skal vise lekene på storskjerm.

– OL er en global begivenhet som tiltrekker seg seere fra hele verden. Selv om Norge ikke er blant de beste i sommersport, er det mange som følger med på grunn av det høye konkurransenivået og de mange spennende øyeblikkene som oppstår, sier daglig leder på Carls, Gifty Arthur

Kan se OL på storskjerm i alle rom

På Carls vil de vise utvalgte sendinger, med hovedfokus på håndball, friidrett og breakdancing, som er på programmet for første gang i år. Arthur forteller at de også vil vise sandvolleyball, etter forespørsler de har fått de to siste ukene.

Hun sier at alle rommene med storskjerm vil bli brukt under visningene. 

– Når flere parallelle konkurranser skjer samtidig, bruker vi flere av rommene vi har på huset for å sikre at gjestene kan følge med på de ulike konkurransene.

Gjestene varmer opp til OL

Det er god stemning blant gutta som sitter utenfor sportsbaren onsdag ettermiddag. Gjengen varmer opp på sin egen måte til lekene som åpnes på fredag.

Det er god stemning i guttegjengen utenfor Carls. Fra venstre: Espen Ruud, Lars Hansen Lier, Christian Frantzen og Jon-Fredrik Vatne-Jonassen.

– Skal dere se OL?

– Jeg skal i alle fall se Jakob, sier Jon-Fredrik Vatne-Jonassen, i blå skjorte.

Guttene skal følge OL, og utelukker ikke at de vil se noen av sendingene på storstua Carls.

– Ja, vi må jo det! utbryter Lars Hansen Lier, i rødt.

Han forteller at han liker å se på alt, men at han gleder seg spesielt til turninga, fektinga og synkronsvømming.

Hos Sonja Hole (t.v.) og Louise Salte, er det delte meninger.

Når VårtOslo spør om Sonja Hole og Louise Salte skal se OL, bryter en ut med et "Selvfølgelig", mens den andre samtidig kommer med et kontant "Nei".

– Jeg skal se! Jeg elsker OL, utbryter Sonja.

– Eller, jeg elsker ikke OL. Men jeg elsker alt av store sportsarrangementer som EM, VM og sånn, korrigerer hun seg selv.

Etter å ha hørt venninnens svar, har Louises OL-lynne, snudd.

– Jeg skal se det fordi hun skal se det, sier hun mens hun ser på venninnen og smiler.

Aleksander Simonsen Losnegård er veldig glad for at Carls har etablert seg på Carl Berner. – Vi trenger dette i nærmiljøet.

Aleksander Simonsen Losnegård skal se OL, og sier at det godt kan hende han ser det på Carls. Han har vært på utestedet ved flere anledninger, både for å se EM eller for å henge med venner. Han liker Carls godt, og setter spesielt pris på at det er såpass størrelse på stedet.

– Jeg er veldig glad vi har fått det tilbudet her i nærmiljøet, sier han om utestedet. 

Selv bor han på Bjerke. 

– Har du en OL-favoritt?

– Warholm er nok en favoritt, sier han, og avslører at han selv har intervjuet friidrettsutøveren i forbindelse med jobb.

– Han er en veldig hyggelig type.

Lover god stemning

Daglig leder, Gifty, røper at hun også er OL-entusiast, og at hun skal se noen av sendingene på arbeidsplassen. 

Daglig leder, Gifty Arthur, har ingen spesiell OL-favoritt, men sier hun synes det er inspirerende å se norske utøvere prestere på den internasjonale scenen.

– Det er alltid spennende å følge med på de store prestasjonene og oppleve den unike atmosfæren som OL bringer med seg, både for gjestene og oss som arrangører.

Hun forteller at de enda ikke vet helt hva de kan forvente, i og med at de viser OL for første gang i år, men at de uansett lover god stemning.

–  Uansett om det er ti eller flere 100 som ser på OL hos oss, skal vi legge til rette for en festlig atmosfære. Vi håper på god oppslutning og forventer at norske medaljer vil bidra til høy feiring og engasjement blant gjestene.

Powered by Labrador CMS