Her er de fire andungene endelig reddet opp fra risten. Se bilder av brannfolkenes redningsaksjon lenger ned i artikkelen.

Disse små andungene var fanget under en rist ved Ring 3. Heldigvis trådte brannfolkene fra Smestad til

Under en rist ved tungt trafikkerte Ring 3 var de fire andungene fanget. Men etter en spesiell redningsaksjon utført av brannfolkene ved Smestad brannstasjon ble de fire små trygt gjenforent med andemor i ettermiddag.

Publisert

Oslo brann- og redningsetat kunne bokføre nok et vellykket oppdrag i dag. Fire små liv ble reddet av brannfolk fra Smestad brannstasjon.

— I dag reddet vi opp fire andunger, som hadde falt ned under en rist, forteller brannfolkene på Smestad.

Andre redningsaksjon på en måned

Her reddes de fire andungene opp fra risten ved Ring 3.

De fire små hadde forvillet seg under en rist rett ved Ring 3. Først etter redningsaksjonen ble de gjenforent med andemor og sistemann i søskenflokken.

Det er bare en måned siden sist Oslo brann- og redningsetat gjennomførte en annen redningsaksjon der andunger ble gjenforent med andemor.

— Ta vare på hverandre!

I trygge hender hos en av brannfolkene ved Smestad brannstasjon.

Til alle oss andre har brannfolkene ved stasjonen på Smestad en oppfordring via Oslo brann- og redningsetats Facebook-side.

— Ta vare på hverandre, og ha en flott tirsdagskveld!

På brannvesenets Facebook-side kan du også lese gode råd og tips til hvordan man blant annet kan ferdes trygt på sjøen i sommer. Og ikke minst at branner ikke tar ferie.

Powered by Labrador CMS