Innsatsleder Svend Bjelland prater med pressen etter at en person er erklært død etter å ha havnet under en traktor med snøfreser på Hovseter.
Innsatsleder Svend Bjelland prater med pressen etter at en person er erklært død etter å ha havnet under en traktor med snøfreser på Hovseter.

Person død etter snøfreserulykke på Hovseter

– En person har havnet under en traktorsnøfreser, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Publisert

Nødetatene er på Hovseter etter ulykken, og personen er erklært død av helsepersonell på stedet.

– Årsaken til ulykken er per nå uavklart, skriver de.

Meldingen om ulykken kom like etter klokka 10 tirsdag formiddag. Først opplyste politiet at skadeomfanget var ukjent. Noen få minutter senere ble det opplyst at det dreide seg om en dødsulykke.

– Skadd person på stedet er erklært død av helsepersonell på stedet. Årsaken til ulykken er per nå uavklart, tvitrer politiet.

Nabo meldte politiet

Ifølge operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt, fikk de melding om hendelsen fra en nabo.

Traktoren havnet utfor en skrent.
Traktoren havnet utfor en skrent.

– Vedkommende har ikke vært vitne til hendelsen. Vi vet lite om hendelsesforløpet per nå, sier han til VG. Politiet er på stedet nå, og mottar forklaring fra eventuelle vitner, legger han til.

Arbeidsulykke

Til flere medier på stedet opplyser politiet at det ser ut til å være føreren av traktoren som har omkommet, og at traktoren havnet utfor en skrent.

– Per nå er det vår forståelse at det er føreren som lå under, men det er fortsatt mye som er uavklart, sier innsatsleder Bjelland.

Ved 14-tida opplyste krimleder Mona Nordby i Oslo politidistrikt til Dagbladet at hendelsen behandles som en arbeidsulykke.

– Arbeidsgiveren fikk beskjed på stedet om å kontakte Arbeidstilsynet, sier Nordby til avisa.

Powered by Labrador CMS