Ranet av de to ungen guttene skjedde i nærheten av Holmenveien 11.
Ranet av de to ungen guttene skjedde i nærheten av Holmenveien 11.

Fire pågrepet etter ran av ungdommer i Holmenveien i Vestre Aker

Fire ungdommer er pågrepet etter at to unge gutter ble utsatt for et ran ved Holmenveien 11 i Oslo torsdag ettermiddag. Det ble funnet kniv på to av de mistenkte.

Publisert

Alle involverte er i alderen 15 til 17 år, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Skott, sier til NTB at to unge gutter ble truet til å gi fra seg blant annet en lommebok ved et spisested, og at det var guttene selv som meldte fra til politiet klokken 18.25.

Ti minutter senere var fire ungdommer pågrepet. Politiets hundepatrulje har funnet en gjenstand som ble fraranet den ene fornærmede, opplyste politiet på Twitter litt før klokken 20.30.

Fant kniv på to pågrepne

– Vi fikk en ganske god beskrivelse av fire personer som vi påtraff et lite stykke unna der ranet fant sted, sier operasjonslederen.

– Vi ser ganske alvorlig på sånne hendelser. Og så er det skjerpende når det er såpass unge fornærmede.

Hun forteller at det ble funnet kniv på to av de pågrepne, men sier at de ikke har noen opplysninger om at det er brukt kniv under ranet.

Ved Holmenveien nummer 11

De fire pågrepne ungdommene er kjørt i arrest og blir dimittert etter avhør. På grunn av den unge alderen til de pågrepne blir også barnevernsvakten involvert, ifølge Skott.

Operasjonssentralen i Oslo (OPS) opplyser til Vårt Oslo at ranet fant sted i nærheten av Holmenveien nummer 11. OPS ønsker ikke å gi flere opplysninger om de pågrepne. På spørsmål om de fornærmede og de pågrepne kjente hverandre, opplyser vakthavende ved OPS at det er altfor tidlig å spekulere i.

Powered by Labrador CMS