Ida Stormyr gleder seg til å ta imot både to- og firbeinte i butikken på Vinderen.
Ida Stormyr gleder seg til å ta imot både to- og firbeinte i butikken på Vinderen.

Kjeden velger lite lokale ved T-banen for å nå flere – Ida (27) i spissen for satsingen

– Vi har lenge ønsket å åpne butikk i området, og nå har vi endelig funnet det rette lokalet, sier kjedesjefen.

Publisert

Torsdag den 14. september åpner en ny butikk i et 55 kvadratmeter stort lokale i Slemdalsveien, like ved T-banen Vinderen.

Det er dyrebutikkjeden Musti som inntar lokalet med et nytt konsept. Dette blir kjedens 76. butikk, og de fleste av dem er en god del større. Med kollektivtilbud og parkeringsmuligheter tett på, velger kjeden imidlertid her å satse både smalt og tungt i den forstand at det i butikken stort sett vil være hovedfokus på fôr.

– Det er parkering ti meter unna, noe som er en fordel når man handler tunge sekker med fôr, sier den kommende butikksjefen, Ida Stormyr, i en pressemelding.

– Bedre veiledning

27-åringen ser frem til å ta imot både to- og firbeinte. I butikken er nemlig også de firbeinte velkommen inn.

– På den måten kan vi gi bedre veiledning, påpeker Stormyr, som selv har en halvannet år gammel hund.

– Det er fantastisk at bydelen nå får gleden av å benytte seg av dette tilbudet, mener butikksjefen som gleder seg til å ta fatt på arbeidet for fullt når Musti Vinderen åpner torsdag.

– Vi har lenge ønsket å åpne butikk i området, og nå har vi endelig funnet det rette lokalet, uttaler administrerende direktør i Musti Norge, Erik Ringen Skjærstad.
– Vi har lenge ønsket å åpne butikk i området, og nå har vi endelig funnet det rette lokalet, uttaler administrerende direktør i Musti Norge, Erik Ringen Skjærstad.

– Ønsket å åpne i området

– Vi har lenge ønsket å åpne butikk i området, og nå har vi endelig funnet det rette lokalet, uttaler administrerende direktør i Musti Norge, Erik Ringen Skjærstad, som også deler noen ord om 27-åringen som er satt til jobben med å lede nysatsingen:

– I Musti ser vi etter folk med kunnskap og glød, for både mennesker og dyr. Den gløden finner vi i både eldre og erfarne, og i unge talenter, som Ida. Det er det vi vil at våre kunder skal møtes med, og da er det også folk med glød vi ansetter.

Dyrebutikkjeden som er landets største, har fra før flere butikker i Oslo, både på Bekkestua, Røa, Ullevål, Bryn, Storo samt både i Bogstadveien og SørkedalsveienMajorstuen.

Glade i dyr og bursdagsfeiring

Musti mener Oslo-tallene fra «Den store kjæledyrundersøkelsen», gjennomført av Kantar på vegne av dem selv, viser at hovedstadens innbyggere både er svært glad i kjæledyrene sine, men muligens også trenger noe mer rettledning når det kommer til den firbeintes kosthold.

I undersøkelsen svarte nemlig 60 prosent at de vet hvordan de finner ut om kjæledyret har allergi. Et overveldende flertall på 85 prosent svarte at de anser kjæledyret som et familiemedlem og oppsummerer det hele med en søt detalj.

«Hele 49 prosent av Oslo-borgerne feirer bursdagene til kjæledyrene sine, noe som er høyere enn gjennomsnittet i landet på 37 prosent».

Powered by Labrador CMS