Holmenkollen Skifestival inviterer unge under 18 og lanserer en egen rusfri ungdomshaug med DJ og leker.
Holmenkollen Skifestival inviterer unge under 18 og lanserer en egen rusfri ungdomshaug med DJ og leker.

Gratis inngang for barn og unge til Holmenkollen Skifestival på utvalgte dager

Holmenkollen Skifestival ønsker å gjøre det enklere for barn og unge å delta på festivalen og å skape et større idrettsengasjement. Derfor får barn og unge gratis inngang til festivalen med følge med minst en voksen.

Publisert

Holmenkollen skifestival arrangeres hver vinter med verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert, samt verdenscupen i skiskyting.

Festivalen er fra 9-12. mars den ene helgen og 16-19. mars den andre helgen. Unge under 18 år får gratis inngang torsdag og fredag begge ukene, det vil si den 9. og 10. mars og 16. og 17. mars.

– Vi håper at mange har lyst å komme til nasjonalanlegget og la seg inspirere av verdens beste utøvere innen vinteridretten!» sier Stefan Marx, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

Ungdomshaug

I tillegg til å tilby gratis inngang for barn og unge, har Holmenkollen Skifestival utvidet aldersgrensen for barnebilletter. Barnebillett gjelder for alle opp til 18 år! (tidligere var barnebilletten kun for barn under fire år.)

I år er det første gang Holmenkollen har et eget område for ungdom. VM-haugen blir til «Ungdomshaugen-DJ-Zone» lørdag 11. mars. Her blir det artister, konkurranser, gjester og masse mer gøyalt for de unge.

Det er et rusfritt arrangement hvor barn og unge kan danse til musikk fra scenen og samtidig følge med på idretten.

Powered by Labrador CMS