Politiet sier søndag kveld at de har kontroll på fem mindreårige etter funn av en øks og det som etterforskes som et mulig ransforsøk.
Politiet sier søndag kveld at de har kontroll på fem mindreårige etter funn av en øks og det som etterforskes som et mulig ransforsøk.

Politiet fant øks: Fem mindreårige stanset på Makrellbekken T-banestasjon

Politiet etterforsker det som kan være et nytt ran eller ransforsøk ved en vestlig T-banestasjon. Fem mindreårige er tatt ved Makrellbekken stasjon og det er funnet en øks.

Publisert

Lørdag kveld var det to ran ved to vestlige T-banestasjoner, Borgen og Bekkestua. Til sammen ble ni mindreårige pågrepet av politiet etter ranet ved Borgen.

Søndag kveld etterforskes igjen en hendelse ved en vestlig T-banestasjon. Politiet har kontroll på fem mindreårige ved Makrellbekken stasjon.

— Barnevernet er koblet inn

Ifølge politiet skal det ha kommet inn en melding om at det er blitt løpt etter en person med øks rett før klokken 18 søndag.

— Det er funnet en øks. Ingen er fysisk skadet. Vi undersøker om dette kan være forsøk på ran. Alle de impliserte er under 18 år, skriver politiet på Twitter søndag kveld.

Ved 22-tiden søndag kveld sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB at det fortsett er uavklart om det var et ransforsøk eller om det var en konflikt mellom to parter.

De fem mindreårige som politiet tok kontroll på etter hendelsen, er nå ivaretatt av foreldre. Barnevernet er også koblet inn, ifølge operasjonslederen.

I forbindelse med hendelsen på Makrellbekken ble T-banen stanset.

Powered by Labrador CMS