Det fremsto på den første meldingen som at en elev på skolen hadde en kniv synlig, og flere opplevde det som truende.
Det fremsto på den første meldingen som at en elev på skolen hadde en kniv synlig, og flere opplevde det som truende.

Politiet rykket ut til knivepisode ved Vestre Aker Skole

En elev fremsto truende med kniv og skapte politiutrykning til Vestre Aker ungdomsskoletirsdag. Ingen ble skadd, og politiet har kontroll på stedet.

Publisert

– Politiet er på Vestre Aker Skole i forbindelse med at en person har vært i besittelse av en kniv. Vi prater nå med ansatte og andre involverte på skolen. Ingen er skadd, og det er kontroll på stedet, skriver politiet på Twitter klokken 12.24 tirsdag ettermiddag.

Ansatte ved skolen varslet politiet om situasjonen. Åtte minutter etter den første meldingen, fortalte de ansatte at de hadde kontroll på eleven, og politiet var på stedet kort tid etter. Operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo-politiet forteller at de jobber med å få avklart hva slags situasjon som har oppstått.

Synlig kniv

– Det fremsto på den første meldingen som at en elev på skolen hadde en kniv synlig, og flere opplevde det som truende, sier Sylju til NTB.

Politiet utfører vitneavhør for å finne ut hva vedkommende gjorde med kniven og hvorfor personer oppfattet situasjonen som truende.

Politiet har kontroll på eleven det gjelder. Grunnet vedkommendes lave alder blir det ingen pågripelse. Sylju forteller at patruljen på stedet skal ta en god prat med eleven og at det nok vil bli videre oppfølging.

Powered by Labrador CMS