Bydel Stovners medarbeidere Donika og Lillian er klare for åpningen av bydelstorget på Vestli.
Bydel Stovners medarbeidere Donika og Lillian er klare for åpningen av bydelstorget på Vestli.

På Vestli åpner en ny møteplass for bydelens innbyggere

Den nye møteplass på Vestlitorget åpner dørene i dag. Her kan beboerne få informasjon om tjenester og tilbud i bydel Stovner, som barnehage, bolig, fritidsaktiviteter for barn og helsetilbud.

Publisert

Bydelsverter kan gi digital veiledning og hjelp med søknader, og folk kan låne PC. Bydelsvertene er flerspråklige, og kan gi hjelp blant annet på urdu, arabisk og somali.

Bydelstorget Vestli sine tilbud skal tilpasses innbyggernes behov, og i oppstartsfasen er det åpent tre dager i uka. Lokalet ligger ut mot Vestlitorget, der Naan Point lå tidligere.

Møteplass på Vestlitorget.
Møteplassen ligger rett ut mot Vestlitorget, i lokalene der Naan Point lå før. Hit er det enkelt å finne veien for beboerne på Vestli.

Åpningsfest

Torsdag 25.mai kl.14.00 blir det stor åpningsfest for det nye bydelstorget på Vestli. Byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Usman Mushtaq og leder for Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, deltar.

– Jeg er glad for at vi nå gjør det enklere for folk på Vestli å komme i kontakt med bydel Stovner. Bydelsutvalget har gått inn for en spesiell satsing på Vestli, fordi vi har sett økte levekårsutfordringer i området. Vi trenger gode felles møteplasser på Vestli, hvor vi kan dele informasjon og finne ut hvilke tjenester innbyggerne trenger i sin hverdag, sier BU-leder Nawaz.

Åpningstider for bydelstorget på Vestli:

  • Mandag fra kl.14.00 - 18.00
  • Onsdag fra kl.14.00 - 18.00
  • Fredag fra kl.12.00 - 16.00

Høsten 2022 etablerte Bydel Stovner et bydelstorg på Stovner Senter, som har åpent på hverdager fra kl.10.00 - 18.00.

Powered by Labrador CMS