OSLO 20160620.Politiet i arbeid. Politiet under et oppdrag i bil. Innsatsleder, med armbind med tekst, logo og radiosamband.Modellklarert til redaksjonell bruk.Foto: Gorm Kallestad / NTB
Etter sammenstøtet er tre personer sett løpende fra den stjålne bilen. I den andre bilen satt en fører som var skadd, opplyser politiet.

Tre unge menn stakk fra stjålet bil etter kollisjon på Høyråten. Etterlot skadd fører i den påkjørte bilen

- Sjåføren av bilen som ble påkjørt er fraktet til legevakta med skade i ansiktet og andre smerter, opplyser politiet. Tre personer i den andre bilen, som var stjålet, etterlot den skadde føreren og skal ha løpt i retning Furuset senter.

Publisert

Kollisjonen mellom en bil som er meldt stjålet og en annen bil skjedde i Fredheimveien på Høybråten ved 17-tiden tirsdag.

Etter sammenstøtet er tre personer sett løpende fra den stjålne bilen. I den andre bilen satt en fører som var skadd, opplyser politiet.

Meldt stjålet i forrige uke

- Bilen som de tre unge mennene løp fra ble meldt stjålet i forrige uke. Vi søker etter de tre mistenkte samtidig som vi er på stedet og undersøker åstedet, sier politiets operasjonsleder Rune Kremmervik Hekkelstrand.

Den skadde føreren i bilen som ble påkjørt fikk skader i ansiktet og ble fraktet til legevakt med ambulanse, opplyser politiet.

- Ingen er foreløpig pågrepet

- Vi er fortsatt i søk etter de mistenkte som sist ble sett løpende i retning mot Furuset senter, sa Hekkelstrand ved 18-tiden.

Omlag en time senere hadde begge bilene bli tauet vekk fra stedet.

- Vi har opprettet sak på trafikkulykken. Han som satt i bilen som ble påkjørt er kjørt legevakta med lettere skader. Ingen er foreløpig pågrepet i saken, sier operasjonslederen.

Powered by Labrador CMS