Politiet utelukker ikke at flere kan bli pågrepet i forbindelse med knivstikkingen.
Politiet utelukker ikke at flere kan bli pågrepet i forbindelse med knivstikkingen.

En person pågrepet etter knivstikkingen på Stovner onsdag

Politiet har pågrepet en person etter hendelsen på Stovner der to personer ble stukket med en spiss gjenstand utendørs i går kveld ved Tokerudberget.

Publisert

En person ble alvorlig skadet, men er nå utenfor livsfare. Den andre personen er lettere skadd, og ble behandlet på legevakten. De to som ble angrepet er i 18- og 20-års alderen.

Den pågrepne er en 17-åring. Politiet har indikasjoner på at dette ikke var en tilfeldig hendelse.

Saken etterforskes som drapsforsøk. Etterforskningen er per nå i en tidlig fase, saken etterforskes bredt og er høyt prioritert. Det er foretatt åstedsundersøkelser, rundspørring i området og politiet har gjennomført flere vitneavhør. Det er planlagt flere avhør utover kvelden.

Flere kan bli pågrepet

Politiet ønsker å foreta avhør av den pågrepne så snart det lar seg gjøre for å få hans forklaring. Forsvarer i saken er Marius Ihlebæk.

Politiet utelukker ikke ytterligere pågripelser i saken.

Politiet jobber med å hente inn informasjon som kan opplyse saken. Politiet ønsker tips og alt av opplysninger, videomateriale og annet som kan bidra til oppklaring. De som har dette bes ta kontakt med politiet på tlf. 02800 eller via www.tips.politiet.no/Oslo

Powered by Labrador CMS