Det var sent på kvelden mandag 25. oktober politiet fikk melding om at en mindreårig mann var skutt ved Stovner senter. Offeret hadde skader i mageregionen.
Det var sent på kvelden mandag 25. oktober politiet fikk melding om at en mindreårig mann var skutt ved Stovner senter. Offeret hadde skader i mageregionen.

Ny pågripelse etter skytingen på Stovner

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skytingen på Stovner i slutten av oktober. Politiet vil fengsle ham i to uker.

Publisert

Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett torsdag ettermiddag. Han erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer, advokat Fisnik Baki, til TV 2.

Til VG opplyser politiadvokat Kristin Feed at politiet vil fengsle ham i to uker.

– Siktelsen gjelder medvirkning til drapsforsøk i forbindelse med skytingen ved Stovner senter 25. oktober. Det er bedt om to uker grunnet bevisforspillelsesfare, sier politiadvokat Feed.

Krever bare halv tid i varetekt

Vanligvis ber påtalemyndigheten om fire uker i varetekt, men det er det ikke nødvendig i denne saken, forklarer hun.

– Vi har vurdert behovet slik saken er nå, at vi trenger to uker for å avverge den bevisforspillelsesfaren. Man ber ikke om mer enn man ser behov for, sier politiadvokaten.

Kan bli flere pågripelser

Fra tidligere er en jevnaldrende mann varetektsfengslet i saken. Han meldte seg selv for politiet etter å ha blitt etterlyst. Feed sier til VG at de ennå ikke kan utelukke flere pågripelser.

Det var sent på kvelden mandag 25. oktober politiet fikk melding om at en mindreårig mann var skutt ved Stovner senter i Oslo. Offeret hadde skader i mageregionen.

Powered by Labrador CMS