25. oktober i fjor ble en gutt skutt på Stovner i Oslo. Nå er en mann i 20-årene tiltalt for drapsforsøk.
25. oktober i fjor ble en gutt skutt på Stovner i Oslo. Nå er en mann i 20-årene tiltalt for drapsforsøk.

Mann tiltalt for drapsforsøk på Stovner

En mann i 20-årene er tiltalt for drapsforsøk på en mindreårig gutt på Stovner i fjor høst. Mannen nekter straffskyld, opplyser hans forsvarer.

Publisert

– Han ser fram til at saken kommer opp for retten, men utover det ønsker jeg ikke å uttale meg ytterligere, sier tiltaltes forsvarer, advokat Usama Ahmad til TV 2.

Det var 25. oktober i fjor at det ifølge politiet ble avfyrt minst to skudd mot en mindreårig gutt ved Stovner senter. Den ene kula traff gutten, som ble alvorlig skadd.

Politiet mener at tiltalte deretter ble plukket opp av en kamerat som kom kjørende i en bil og fraktet til et ukjent sted. Der skal han ha slettet bevis fra mobiltelefonen, ifølge tiltalen.

Nekter skyld

Kameraten som kjørte bilen var først siktet for drapsforsøk, men tiltalen gjelder «kun» såkalt etterfølgende bistand, ifølge TV 2.

– Han nekter straffskyld, og han har heller ikke forklart seg til politiet etter råd fra meg. Nå ser han fram til hovedforhandlingen og til å forklare seg for retten, sier kameratens forsvarer, advokat Fisnik Baki til kanalen.

Powered by Labrador CMS