— Det var en ansamling av 15-20 ungdommer og det ble kastet stein og snøballer mot politipatrulje på Mortensrud, opplyser politiet sent tirsdag kveld.

Steinkasting mot politibil på Mortensrud. Og ampert da flere ungdommer ble pågrepet på Vestli

På Vestli har politiet tirsdag kveld pågrepet seks ungdommer etter en samling i et lokale. — Det kan bli flere, men vi har rimelig god kontroll på stedet nå, opplyser politiet ved 22.30-tiden.

Publisert

Mens flere patruljer hadde rykket ut til en samling ungdommer i et lokale på Vestli meldte politiet om steinkasting og snøballer mot en patrulje på Mortensrud.

— Det var en ansamling av 15-20 ungdommer og det ble kastet stein og snøballer mot politipatrulje på stedet, skriver politiet på Twitter tirsdag kveld.

Rykket ut med flere patruljer til Vestli

— Politibilen ble ikke truffet. Mange løp fra stedet og det er rolig på stedet nå, opplyser politiet ved 21.40-tiden.

Omtrent samtidig var politiet også med flere patruljer på Vestli etter å ha fått melding om en samling ungdommer i et lokale.

— Ved ankomst av politiet har ungdommene hisset seg opp. Vi har mange patruljer på stedet for å få kontroll, opplyste politiet.

Antas å være mellom 15 og 20 år

Rett før klokken 22.30 la politiet ut en ny Twitter-melding om at seks personer var pågrepet.

— Per nå er seks personer pågrepet, og det kan bli flere. Vi har rimelig kontroll på stedet nå, skriver politiet.

Operasjonsleder Andre Kråkenes sier til NTB rett før klokken 23 tirsdag kveld at politiet ennå ikke har fått bekreftet ungdommenes identitet, men at de antas å være mellom 15 og 20 år gamle.

Powered by Labrador CMS