Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det har vært en konfrontasjon mellom politiet og minst en person til. Det er mye politi i området.

Politiet bekrefter å ha truffet person med skudd på Bislett

Oslo-politiet bekrefter overfor NTB at de har avfyrt skudd på Bislett i Oslo og at de har truffet en person. Skadeomfanget for vedkommende er ukjent.

Publisert

Politiet sier de like før klokken 9 fikk melding om at det var en truende person med kniv i området Tereses gate på Bislett i Oslo. En politipatrulje var på plass på stedet innen kort tid.

– På dette tidspunktet oppstår det en konfrontasjon med personen og en trusselsituasjon der det blir avfyrt skudd, opplyser operasjonsleder Tore Solberg til NTB.

– Personen er truffet av skuddene og får behandling av helse. Personen blir kjørt til sykehus. Vi vil komme med en fyldigere uttalelse senere, sier operasjonslederen.

Han sier politiet ikke har oversikt over hva som har skjedd i forkant av konfrontasjonen mellom personen og politiet. Derfor leter de etter flere mulig skadde og flere mulig truede.

– Vi er i området med mange patruljer. Vi har ingen informasjon om hva som har skjedd i forkant av at vi kom dit, sier Solberg.

– Det vi fikk av informasjon i meldingen var at det var en mann med kniv som var truende i området, fortsetter han.

Situasjonen er ennå ikke avklart, opplyser politiet.

Det var Nettavisen som først meldte at en mann ble skutt av politiet. Bilder fra Thereses gate på Bislett viser stort politioppbud og flere ambulanser. Bildene viser også at en politibil har kollidert med en vegg.

Powered by Labrador CMS