— Det ligger an til anmeldelse for ordensforstyrrelse og mulig arrest, sier politiet om mannen som kastet elsparkesykler.
— Det ligger an til anmeldelse for ordensforstyrrelse og mulig arrest, sier politiet om mannen som kastet elsparkesykler.

Politiet: - Misfornøyd mann kastet elsparkesykler ut i gata ved Holbergs plass

En mann er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha kastet elsparkesykler ut i veibanen ved Holbergs plass mandag kveld. Han nektet å følge politiets pålegg om å rydde opp etter seg. Nå blir mannen trolig satt i arrest og anmeldt, ifølge politiet.

Publisert

Det opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

— Han fikk mange sjanser til å løse problemet han hadde skapt, men valgte å ikke bidra konstruktivt, derfor blir han anmeldt, sier han.

— Fortsatte å være kranglete

Mannen kastet elsparkesykler ut i veibanen ved trikkeskinnene i Welhavens gate ved Holbergs plass i Oslo, men nektet å rydde dem opp igjen da politiet tok kontakt.

— Isteden fortsatte han å være kranglete, så da tok vi kontroll på ham. Det ligger an til anmeldelse for ordensforstyrrelse og mulig arrest, sier Hekkelstrand.

Mannen må først en tur innom legevakta for å undersøke om han er beruset. Han beskrives som «misfornøyd» i politiets twittermelding. Sparkesyklene er ryddet vekk.

— De er nå parkert i henhold til gjeldende regler, sier Hekkelstrand.

Powered by Labrador CMS