Oslo 20220421. En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Ullevålsveien i Oslo. I følge politiet er personen truffet av en lastebilFoto: Annika Byrde / NTB

Sykkelulykken på St. Hanshaugen: Kvinne i 50-årene omkom

Kvinnen i slutten av 50-årene omkom etter at hun havnet under en lastebil i en trafikkulykke i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate på St. Hanshaugen. Ulykken skjedde ved 16-tiden torsdag ettermiddag.

Publisert

— Pårørende er varslet. Politiet er ferdige på stedet og veien er åpen, opplyste Oslo politidistrikt fire timer senere.

Avhører vitner og lastebilfører

Operasjonsleder Lina Odden opplyser til NTB torsdag kveld at ulykken etterforskes, og at politiet av den grunn ikke kan kommentere hendelsesforløpet før alle vitner og føreren av lastebilen avhørt.

Kort tid etter ulykken opplyste Odden til VG at det var en syklist som hadde mistet livet. Vedkommende havnet under lastebilen i det tett trafikkerte krysset.

Syklisten ble bekreftet omkommet etter kort tid.

Har opprettet akutteam

Fordi det var mange vitner i nærheten, opprettet Oslo legevakt et akutteam.

— Dette har vært en stygg ulykke, som mange har sett. Dette tilbudet vil være nyttig å benytte seg av, sa innsatsleder helse Hans Kristian Jørgensen til NRK.

Politiet jobbet torsdag kveld på stedet med å avhøre vitner og gjøre tekniske undersøkelser. De var ferdig på stedet ved 20-tiden.

Powered by Labrador CMS