Kokken Axel Nordahl står bak restauranten på Lovisenberg som gir bort overskuddet av fiskegratenger.
Kokken Axel Nordahl står bak restauranten på Lovisenberg som gir bort overskuddet av fiskegratenger.

Geita restaurant i Geitmyrsveien gir bort fiskegrateng, helt gratis

– Vi hater matsvinn, og vi har mer enn vi greier å spise selv. Ta derfor turen innom og få en gratis fiskegrateng.

Publisert

I dag fra 12 til 18 gir Geita restaurant i Geitmyrsveien 57 ved St. Hanshaugen bort ferdigpakkete fiskegrateng til de som ønsker det.

– Hver dag tar vi inn fersk fisk hvor vi vakuumerer og fryser inn alt av avskjær. Dette lager vi blant annet fiskekaker og fiskegryte av til personalmat. Nå har vi mer enn hva vi greier å spise selv, så derfor produserer vi opp flere hundre fiskegratenger som vi gir bort som gratis take away, sier restauranten på Facebook-siden sin.

Fiskegratengene er pakket inn i aluminium og kan hentes til eget bruk.
Fiskegratengene er pakket inn i aluminium og kan hentes til eget bruk.

Ferdig pakket

Fiskegratengen kommer ferdig pakket i aluminiumsbokser som du enkelt kan varme opp selv hjemme. Alt du trenger å gjøre er å droppe innom mellom 12:00 og 18.00 i dag.

Dersom du ønsker mat til hele familien, anbefales det at du tar med en bærepose, sier restauranten.

Powered by Labrador CMS