OSLO  20160620.
Politiet i arbeid. Politiet under et oppdrag. Innsatsleder, med armbind med tekst og logo og med radiosamband.
Modellklarert til redaksjonell bruk.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
OSLO 20160620. Politiet i arbeid. Politiet under et oppdrag. Innsatsleder, med armbind med tekst og logo og med radiosamband. Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Politiet om bilbrann på Lofsrud: - Sterk mistanke om at den er påsatt

En parkert personbil begynte å brenne på Lofsrud natt til i dag. En politipatrulje startet slukkingsarbeid før brannvesenet kom. Også i vår brant det i biler på Lofsrud.

Publisert

— En politipatrulje kom tilfeldigvis over bilbrannen i Lofsrudveien klokken 2.25. Det er sannsynlig at brannen er påsatt, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han opplyser at patruljen forsøkte å slukke brannen med et pulverapparat, men de klarte ikke å slokke brannen helt.

Bilbrann i Blakkens vei i mars

— Brannvesenet er på vei. Vi har sendt flere patruljer til stedet, også en hundepatrulje for å søke etter mistenkte, sa Pedersen i natt.

Sist gang det brant i biler på Lofsrud var natt til 11. mars i år. Da brant to biler på en parkeringsplass i Blakkens vei.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS