E6 Klemetsrud bru går over Ljabruveien.

E6: Kan bli køkaos når det gjøres innsnevringer her

Må operere med kun ett felt i hver kjøreretning.

Publisert

Rehabiliteringen av Klemetsrud bru er satt i gang. Det vil få innvirkning på trafikkflyten kommende helg.

– Rehabiliteringsarbeidene har startet, og det må gjøres innsnevringer av trafikken på E6 fra fredag 18. oktober klokken 22.00 til mandag 21. oktober klokken 06.00, heter det fra Statens vegvesen i en pressemelding.

Brua i bydel Søndre Nordstrand går over Ljabruveien.

– Beklager ulempene

– De trafikale konsekvensene blir at trafikken på E6 blir redusert til ett kjørefelt i hver kjøreretning over brua mens arbeidene pågår, fortsetter Vegvesenet.

– Statens vegvesen beklager ulempene, men dette er nødvendige arbeider som må gjennomføres. Det skal etableres en rørspunt i forbindelse med utskifting av lager, forklares det videre fra Statens vegvesens hold, som påpeker at disse arbeidene krever reduksjon av kjørefelt for å kunne gjennomføres.

Kartplassering av Klemetsrud bru.

– Vedlikeholdet av brua forlenger levetida og er både god samfunnsøkonomi og bra for miljøet, hevdes det videre.

– Må påregnes kø

– Det må påregnes kø og ventetid, er Vegvesenet tydelig på og understreker:

– Vi oppfordrer til at trafikantene viser hensyn, er tålmodige og oppmerksomme og følger skiltingen. Sikkerheten for trafikantene og de som arbeider er det aller viktigste.

– Det anbefales å følge med på vegvesen.no eller Vegvesenets trafikk-app for oppdatert informasjon om arbeidene og trafikkavviklingen, avslutter Statens vegvesen.

Powered by Labrador CMS