Politiet stanset noe de oppfattet som en voldsom krangel ved Oslo City i sentrum. De fant en machete på den 17-årige gutten. Han ble kjørt i arrest og anmeldt.
Politiet stanset noe de oppfattet som en voldsom krangel ved Oslo City i sentrum. De fant en machete på den 17-årige gutten. Han ble kjørt i arrest og anmeldt.

Politiet stanset krangel i Lybekkergata i sentrum. Ransaket 17-åring og fant en machete

Politipatrulje kom over en slåsskamp mellom to gutter og en kvinne i Lybekkergata. 17-åringene ble kjørt til arresten og anmeldt.

Publisert

Politiet skriver at de fikk raskt kontroll på mistenkte, og at vedkommende var i besittelse av en stor machete.

«Patruljen tok beslag i macheten, mistenkte ble kjørt arrest og det blir skrevet anmeldelse i saken», skriver politiet i twittermeldingen.

— Tre personer involvert

Operasjonsleder Tor Grøttum sier politiet kom over noe som kunne oppfattes som en slåsskamp. De fikk skilt partene, en gutt på 15, en kvinne på 39 og en gutt på 17 år. Politiet undersøkte hva som hadde skjedd, ransaket partene, og fant en machete på 17-åringen.

— Han hadde ikke brukt den, verken til å true eller skremme, sier Grøttum.

— Ser alvorlig på det

Politiet er usikre på relasjonen mellom personene.

— Vi fokuserte mest på macheten og det var grunnlaget for å kjøre mistenkte til arrest. Vi ser selvfølgelig svært alvorlig på at noen går med machete på seg, sier operasjonsleder.

Vedkommende er anmeldt for bæring av farlig gjenstand eller kniv på offentlig sted. Pågripelsen fant sted i krysset Lybekkergata og Stenersgata.

Det var ingen vitner til hendelsen såvidt politiet vet.

Powered by Labrador CMS