Politiet på åstedet etter at en mann ble knivstukket utenfor et gatekjøkken i Oslo sentrum i mars i år.
Politiet på åstedet etter at en mann ble knivstukket utenfor et gatekjøkken i Oslo sentrum i mars i år.

Tre menn tiltalt etter at mann ble knivstukket under ran i Osterhaus gate

To menn er tiltalt for å en knivstikking under et ran i Oslo sentrum i mars i år. I tillegg er ytterligere en mann tiltalt for å ha deltatt i ranet.

Publisert

De tre var ifølge tiltalen maskert med munnbind da de ranet en mann utenfor et gatekjøkken ved krysset Osterhaus gate-Storgata i Oslo på kvelden 11. mars i år. Utbyttet fra ranet var en mobiltelefon. Under ranet ble mannen påført sju knivstikk, og han ble blant annet skadd i leveren og en lunge.

Tilstanden til mannen ble betegnet som alvorlig da han ble funnet med stikkskader ved Sinsen, et godt stykke unna stedet der ranet og knivstikkingen skjedde.

Forsøkte å stoppe makkerne

Nå er to menn i 20-årene tiltalt for drapsforsøk på mannen. I tillegg er en mann i 30-årene tiltalt for å ha deltatt i ranet. Ifølge tiltalen forsøkte sistnevnte å stoppe de to andre da de overfalt ransofferet.

De to som er tiltalt for drapsforsøk, er også tiltalt for et annet ran i Brugata en uke tidligere.

Det er satt av fire dager til rettssaken, som starter i Oslo tingrett 16. februar.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS