13 og 14 august er SALT stedet hvor litteraturfestivalen God natt Oslo blir arrangert.

Salt får fem nye år på Langkaia. Varsler nye saunaer

Daglig leder Siril Bull Henstein hos Salt er svært fornøyd med forlengelsen. Nå varsler hun oppgraderinger og flere saunaer.

Publisert

Salt art & music ble åpnet i 2017 og består av flere scener, barer, food trucks og populære saunaer, like ved Havnelageret. Før Salt ble åpnet, var det bare parkeringsplass her.

Men tilbudet har vært midlertidig og leiekontraktene gjelder for kun to år av gangen. Den nåværende kontrakten går ut ved årsskifte.

Nå kan kulturarenaen puste lettet ut, iallfall en stund fremover. Nylig ble en ny femårig leiekontrakt signert med Hav Eiendom, som eier tomten, ifølge Aftenposten.

I august ble det spilt klassiske filmer på et stort lerret under åpen himmel, ti dager til ende.

Vil sette opp flere saunaer

– Salt tilfører Bjørvika unike kvaliteter som vi er glade for å ha med videre i sjøfronten, sier eiendoms- og markedsdirektør i Hav Eiendom, Kjetil Krutnes.

Daglig leder Siril Bull Henstein hos Salt er svært fornøyd med forlengelsen.

– Nå får vi en helt annen forutsigbarhet enn vi har hatt tidligere, både for artister og ansatte. I tillegg kan vi gjøre flere oppgraderinger, for eksempel sette opp flere saunaer, sier Henstein, til Afteposten.

Innen utgangen av året, vil Salt ha huset 850 arrangementer i 2022. En rekke arrangementer er allerede planlagt for neste år.

Powered by Labrador CMS