Jimmy Øien står bak restaurant Rest i Kirkegata. Matfilosofien er at absolutt ingenting skal gå til spille - all mat skal kunne serveres.
Jimmy Øien står bak restaurant Rest i Kirkegata. Matfilosofien er at absolutt ingenting skal gå til spille - all mat skal kunne serveres.

Kompromissløse Jimmy Øien og restaurant Rest i Kirkegata kjemper om å vinne prestisjetung matpris

Ingen i Norge er mer kompromissløs med å bruke ukurante råvarer og utnytte disse til det ypperste som Jimmy Øien. På Restaurant Rest i Kirkegata er det ingen rester. Nå kan de vinne Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

3 Måneder
3 kr

Fornyes automatisk til 130,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS